Afrikas vej – fra bistand til velstand

Afrika har brug for nytænkning skriver tre Afrika-kyndige forfattere i ny bog, som videregiver en model for omlægning og forenkling af den danske bistand. Vi må gøre op med vanetænkning og -handling, mener de. Den private foretagsomhed på hele det afrikanske kontinent er i voldsom vækst. Det bør støttes. Gøres det på nye måder, er der også et stort forretningspotentiale i Afrika for danske virksomheder.
Læs mere i min anmeldelse fra morgenavisen Jyllands Posten 6. november.
Bogen er udgivet på Handelshøjskolens Forlag i samarbejde med DJØF’s forlag.

Afrikas vej – fra bistand til velstand.

 

Dette indlæg blev udgivet i Lederskab og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *