Ledelse i følge Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt eksperimenterer med nye måder at formidle ledelse. Han har allieret sig med forlaget Libris, som jeg mødte på Bogmessen i Forum i går 12. november. Libris er oprindelig et it-forlag, som nu vil til at sate mere på ledelsesbøger. Og det er bestemt en god ide at koble ledelsesbøger sammen med et erfarent it-forlag.

Steen Hildebrandt nye bog er i formen blevet et spændende projekt. Hvert kapitel i bogen starter med en stregkode. Hvis man har en smartphone, kan man scanne sig frem til et videoklip, hvor Steen Hildebrandt fortæller om netop dette kapitels indhold. Nemt og enkelt – en ny måde at blive inspireret til at blive en bedre leder og reflektere over sin ledergerning.

Jeg har anmeldt Ledelse i følge hildebrandt – det handler om menneskelige relationer i Morgenavisen Jyllands Posten i dag søndag 13. november.

Læs Ledelse i følge Hildebrandt her

 

Dette indlæg blev udgivet i Lederskab, Medier og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *