Tillid og kontrol i praktisk ledelse

“Ledelse med omtanke – tillid og kontrol i praktisk ledelse” er en ny bog fra L&R Business skrevet af Caroline Howard Grøn, som er ph.d. og adjunkt ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet. Bogen indeholder cases fra Novo Nordisk, Europa-Kommissionen, Coloplast, Nordea, Greve Kommunale Tandpleje, Microsoft Danmark og Rigshospitalets hjertecenter. Den handler om det meget spændende ledelsestema: balancen mellem tillid og kontrol. Du kan læse min anmeldelse fra Morgenavisen Jyllands-Posten 11.december 2011 her. Ledelse med omtanke – Caroline Howard Grøn

Dette indlæg blev udgivet i Kommunikation, Lederskab og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *