Magtens korridor

Jesper Øhlenschlæger, der har stor erfaring med at etablere virksomheder, og som har oplevet både op- og nedture som iværksætter beretter sine bekendelser i ny bog, som tager læseren med ind bag facaden i Jesper Øhlenschlægers iværksætterliv.

Øhlenschlæger giver et godt indblik i de udfordringer, man møder som iværksætter: manglende opbakning fra iværksætterkolleger, manglende opbakning fra banken, samarbejdspartnere, der spænder ben, fordi de selv får andre interesser etc. På mange måder en spændende bog, der giver indsigt ikke mindst i spillet om Skykon. Magtens korridor_Jesper Øhlenschlæger

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Kommunikation og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *