Præstér det sublime ved at holde fokus

Daniel Goleman, manden som opfandt begrebet følelsesmæssigt intelligent, mener, at mennesker i dag har et kæmpeproblem, fordi vi har svært ved at holde fokus. Vi skal hele tiden følge med på vores smartphone, vi lader os konstant distrahere og har derfor svært ved at koncentrere os.

Goleman har netop udgivet bogen ‘Fokus’ – glimrende bog. Han argumenterer for, at virksomhederne i dag ville udvikle nye produkter og skabe langt bedre resultater, hvis medarbejderne var bedre til at holde fokus.

Når jeg i dag deltager i en spændende konference sammen med 110 andre erhvervsledere arrangeret af netværksorganisationen New vil jeg fremhæve den bog som en, erhvervslivet kan hente inspiration fra lige nu. Jeg anmeldte bogen i Jyllands-Posten 29. december 2013. Du kan læse anmeldelsen her: Fokus_ Daniel Goleman

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Lederskab og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *