Måske skal din virksomhed ikke have en Facebook-profil

Mange virksomheder kaster sig hovedkuls ud i at oprette en virksomhedsprofil på Facebook eller andre digitale medier. Men lad være med det, hvis I ikke vil bruge tiden på det at levere godt indhold, opfordrer Astrid Haug, der er ekspert i sociale medier. I en spændende ny bog fortæller hun, hvad virksomheder skal gøre for at få succes på de sociale medier.
Det væsentligste succeskriterium er, at man leverer noget indhold, som andre har lyst til at dele og ‘like’. Her kan du læse min anmeldelse af bogen Sig du kan li’ mig, som blev bragt i Jyllands-Posten 26. oktober.

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Digitale medier, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *