En ny slags bestyrelse er på vej

Den passive bestyrelse, som bruger masser af tid på fejlfinding, er på vej ud. Nu skal bestyrelser i højere grad måle sin berettigelse på forbedring af virksomhedens konkurrenceevne, skriver Lars Bo Hansen og Steen Erland i ny bog fra Gyldendal Business.

Bestyrelsen skal nu være et team, og formanden skal smide rollen som kejser væk og i stedet agere som sparringspartner, argumenterer forfatterne, som har interviewet en række professionelle bestyrelsesmedlemmer blandt andre Ole G. Andersen, Vagn Sørensen og Lone Føns Schrøder i den nye bog, som er udgivet på Gyldendal Business.

Læs min anmeldelse Giv et puf til en ny slags bestyrelsesarbejde her. Den er offentliggjort i Jyllands-Posten 25. januar 2015.

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *