Nye lederstjerner skal være klar

Teorien om Leadership Pipeline er kendt og brugt over der meste af verden, og den bliver også praktiseret af flere danske virksomheder. Bogen, som udkom første gang for næsten 15 år siden på amerikansk, er netop kommet på dansk. Det var på tide!

Det er en rigtig god bog, som jeg anmelder i Jyllands-Posten i dag, og som jeg har givet fem stjerner.

Teorien og bogen beskriver, hvordan virksomheder kan sikre  hele tiden at have nye ledertalenter parat, og hvordan man skal lede forskelligt alt efter, hvilket niveau man er placeret på i organisationen.

Læs min anmeldelse:  Sådan skaber man nye lederstjerner

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Ny leder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *