Limbisk lederskab – ny bog om hypnose

Forfatterne til ny bog “Limbisk lederskab” mener, at hypnose er omgærdet at uvidenhed og overtro. De vil have stoppet mytedannelsen om hypnose og argumenterer for, at hypnose er et effektivt værktøj til personlig udvikling og håndtering af de daglige opgaver

Bogen suppleres med gratis lydfiler på nettet. Jeg anbefaler den gerne og vurderer, at den er et godt værktøj for de, der har mod på at arbejde med personlig udvikling på en anderledes måde.

Ordet hypnose er oprindelig græsk ’hypnos’ og betyder kort og godt at sove. I dag ved vi, at hypnose er meget mere end at sove. Videnskabsfolk er uenige om definitionen. Nogle betegner hypnose som et fantasifuldt indre rollespil, andre kalder den en tilstand.

De to forfattere Chris Grew, der er NLP Master-træner, og Bjarne Nybo Jensen, civilingeniør og HD, mødte hinanden, da de var ved at læse en Executive MBA på DTU. De har begge haft ledende stillinger i en række virksomheder, og de har undervist på lederkurser. De undrede sig over, at dét, ledere lærer på kurser, ofte bliver hurtigt glemt. Når lederne er tilbage i hverdagen, falder de tilbage til den sædvanlige ’gamle’ måde at lede på.

Læs min anmedelse af Limbisk lederskab

Lær noget om Primadonna-ledelse og Leadership Pipeline på kursus 8.-10. juni 2015. Læs om kurset her, og tilmeld dig hos ulla.bec@gmail.com/6035 2255

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Kommunikation, Lederskab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *