Ny bog om Dong skaber ikke klarhed om det betændte forløb

IMG_0089 (4)Balladen i Dong er stadig umulig at få hold på – også selvom Cavlingprisvinder Anders-Peter Mathiasen netop har udgivet en ny bog om sagen på People’s Press.

Måske det er for tidligt, at bogen “Det bedste bud” om Dong er udkommet.

Bogen gennemgår spillet, der førte til fyring af topdirektøren Anders Eldrup, ansættelsen af TDC-topchef Henrik Poulsen som Eldrups afløser, salg af en del af Dongs aktier til Goldman Sachs og den efterfølgende sprængning af SRSF-regeringen.

Vi får ikke så meget nyt at vide i bogen – dog sætter Anders-Peter Mathiasen spørgsmålstegn ved, om bestyrelsesformand Fritz Schurs begrundelse for at afskedige Anders Eldrup kan holde. Begrundelsen var ‘for høje lønninger til nøglemedarbejdere’, men Anders-Peter Mathiasen dokumenterer, at Schur forhandlede med Henrik Poulsen om en ansættelse, før han fik kendskab til de høje lønninger.

Læs min anmeldelse af ‘Det bedste bud ‘her

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Kommunikation, Lederskab og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *