Tidligere jægersoldat giver tips om toppræstationer

Højtydende teams, som kontinuerligt skaber bedre resultater end andre grupper, må være enhver chefs drøm. En ny bog fra den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack og præstationstræneren Rune Våhlin Andersen anviser en vej.

Thomas Rathsacks selvbiografi ”Jæger – i krig med eliten” blev årets mest omtalte bog i 2009. Den nye bog fra Rathsack og Våhlin Andersen ”Stærk under pres” er en meget inspirerende bog på trods af, at den bliver oversolgt som en håndbog.

Bogens emne, hvordan man skaber højtydende grupper, er grundlæggende spændende. Forfatternes definition af ’high performance’ lyder sådan:

Forfatterne lægger vægt på den kontinuerlige indsats, for det er først der, ægte high performance adskiller sig fra den gode eller måske endda strålende præstation, mener de. Det er også i den kontinuerlige indsats, at high performance bliver interessant at arbejde med for teams i virksomheder.

Læs anmeldelse af bogen Stærk under pres

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Kommunikation, Lederskab og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *