Unikt stykke pressehistorie fortalt gennem Lisbeth Knudsens karriere

Lisbeth KnudsenNy teknologi herunder internettet har forvandlet mediebranchen totalt de seneste 40 år, hvor Berlingske Medias koncerndirektør og ansvarshavende chefredaktør på Berlingske har været journalist og mediechef.

En ny bog af Susanne Bernth, der kort og godt er betitlet ”Lisbeth Knudsen”, fortæller den fontastiske historie om den unge generte pige, som med lynets fart på grund af dygtighed, flid og forretningsmæssig tæft forvandlede sig til Danmarks nu ukronede mediedronning.

Lisbeth Knudsen har fået enorm indflydelse på medieudviklingen i Danmark, og bogen om hende er lige så meget en godt fortalt branchehistorie som en personlig historie om den myreflittige medieboss Lisbeth Knudsen. Alle, der vil forstå den transformation, som branchen har gennemgået, kan passende begynde med ”Lisbeth Knudsen”. For journaliststuderende er bogen ikke til at komme uden om!

Læs min anmeldelse af bogen Lisbeth Knudsen her

 

Dette indlæg blev udgivet i Boganmeldelse, Lederskab, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *