Eksklusivt kursus: Primadonnaledelse og Leadership Pipeline på Bornholm

Kick, flow og primadonnaer set i et Leadership Pipeline- perspektiv 8.-10. juni 2015 i dagene før Folkemødet.

Kurset holdes på Siemsens Gaard i Svaneke 8.-10. juni 2015.

Kurset holdes på Siemsens Gaard i Svaneke 8.-10. juni 2015. Foto: Siemsens Gaard.

Sted: Siemsens Gaard, Svaneke, Bornholm
Startdata for kurset: 8. juni 2015 kl. 11
Antal kursusdage: 3
Antal pladser: 16
Kategori: Ledelse & Samarbejde
Kursuspris: 11.500 kr. eks. moms 500 kr. i rabat ved tilmelding inden 1. april
Tilmeldingsfrist: 5. maj 2015
Tilmeld dig kurset her: ulla.bec@gmail.com / tlf. 6035 2255

Kursusbeskrivelse:
Bornholm er rammen om denne eksklusive ledelses-workshop, som inspirerer til et autentisk og kraftfuldt lederskab. Du hører foredrag og diskuterer med de to populære ledelsesforskere – Helle Hedegaard Hein og Thorkil Molly-Søholm.

Helle Hedegaard Hein forsker i højtspecialiserede medarbejdere, som er drevet af et kald. Hun præsenterer de fire fire arketyper, og vi arbejder med, hvordan de forskellige typer bedst ledes.

’Primadonnaen’ er blevet stemplet som egocentreret og ledelsesresistent, men i virkeligheden er primadonnaen drevet af en stærk pligtfølelse og leverer noget unikt til arbejdspladsen. Det samme gør præstationstripperen og pragmatikeren. Problemet er, at de har svært ved at give plads til hinanden, og de har vidt forskellige ledelsesbehov.

Thorkil Molly-Søholm giver sit bud på, hvilke færdigheder og værdier hvert enkelt ledelsesniveau kræver og hvilke udfordringerne, der er ved at skifte fra et ledelsesniveau til et andet. Han kommer ind på koblingen mellem værdier og indre motivation. Thorkil Molly-Søholm har sammen med en række andre forskere ved Aalborg Universitet udviklet teorien ’Den offentlige Leadership Pipeline’, som gør op med forestillingen om, at du som leder kan bruge de samme ’gyldne’ principper i hele organisationen.

Dit udbytte:

  • Indsigt i egen lederprofil samt evne til at forløse medarbejdernes potentiale
  • Kendskab til de fire arketyper – primadonna, præstationstripper, pragmatiker og lønmodtager – deres motivationsprofil og ledelsesbehov
  • Værktøjer til at arketype bestemme dig selv og dine medarbejdere
  • Kendskab til Leadership Pipeline, som er relevant både i offentlige og private virksomheder
  • Værktøjer til at lede dine medarbejdere forskelligt alt efter hvilket niveau, du selv er ansat på i organisationen
  • Evne til bedre at gennemskue konflikter mellem medarbejdere og mellem ledere og medarbejdere

Undervisere:
Helle Hedegaard Hein, cand. merc. og ph.d. samt forfatter til ”Primadonnaledelse – når arbejdet er et kald”. Hun har i hele sin forskerkarriere beskæftiget sig med højtspecialiserede, kreative medarbejdere blandt andet på Det Kongelige Teater.

Thorkil Molly-Søholm
er cand.psych. i ledelse, organisatorisk læring og coaching ved Aalborg Universitet, hvor han er ansat som studielektor og forsker i Offentlig Leadership Pipeline. Han er desuden partner i konsulentvirksomheden Lead og strategisk rådgiver for offentlige og private virksomheder.

Ulla Bechsgaard, journalist og selvstændig udviklingskonsulent i LederSucces. Hun er tidligere mediechef , kommunikationschef , chefredaktør for en række magasiner samt redaktør i DR. Hun anmelder erhvervsbøger i Jyllands-Posten. Ulla Bechsgaard er såvel underviser som kursusleder på dette kursus. Kontakt: ulla.bec@gmail.com / 60352255.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til chefer, ledere og redaktører i offentlige og private virksomheder.

Praktiske oplysninger:
Kurset finder sted på Hotel Siemsens Gaard i Danmarks smukkeste købstad Svaneke på Bornholm. Kursusprisen dækker undervisning, materialer, forplejning og overnatning. Prisen er ex moms og dækker ikke kursisternes rejse til og fra Svaneke samt drikkevarer til aftensmaden.

Kursusstedet har fastlagde bookingregler. Derfor er tilmelding og betaling bindende fra 5. maj 2015. Da kurset foregår på Bornholm vil kursets start og sluttidspunkt blive tilrettelagt efter flyankomst og – afgang til og fra Bornholm. Vi forventer at starte mandag den 8. kl. 11 og slutte onsdag den 10. kl. 13. Frokosten onsdag er for egen regning.

Der er gode badeforhold og vandrestier langs klippekysten tæt ved hotellet og indkøbsmuligheder i specialbutikker i Svaneke by.

Økonomisk tilskud:
Kursister, der er berettiget til støtte fra Pressens Uddannelsesfond, kan søge individuel støtte hos fonden.

Bogen ”Primadonnaledelse – når arbejdet er et kald”, der er udgivet på Gyldendal Business, sendes ud til kursusdeltagerne på forhånd.

Link til artikler om Leadership Pipeline sendes ud til kursusdeltagerne på forhånd.
Folkemødet på Bornholm afvikles i dagene efter dette kursus.

Tilmeld dig:
Kontakt Ulla Bechsgaard på ulla.bec@gmail.com eller på telefon 6035 2255.
Hent brochure om kurset (PDF)

 

vjhfjh

Forsker Thorkil Molly-Søholm underviser i Leadership Pipeline.

 

”Det handler om at gøre ledelseskæden fra direktør til leder af medarbejdere stærkere, mere ”trimmet” og bedre samarbejdende”

Thorkil Molly Søholm om Leadership Pipeline.
 

 

 

 

Forsker Helle Hedegaard Hein underviser i Primadonnaledelse.

Forsker Helle Hedegaard Hein underviser i Primadonnaledelse.

 

“De er virksomhedens største aktiv, fordi de er kloge, kreative og initiativrige; men de er også på forhånd stemplet som egenrådige”

Helle Hedegaard Hein om primadonnaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *