Ulla_Bechsgaard_SHRådgivningsvirksomheden LederSucces ved Ulla Bechsgaard udvikler ledere og organisationer primært inden for mediebranchen.

LederSucces skaber resultater ved at levere ‘nede på jorden-rådgivning’ om at organisere arbejdet smartere, motivere medarbejderne og skabe glæde og stolthed i dagligdagen.

LederSucces har kompetence inden for ledelse, journalistik og kommunikation.

Ulla Bechsgaard er lige nu i gang med et udviklingsprojekt på Bornholms Tidende. Før det var hun involveret i et stort projekt hos Pressens Uddannelsesfond om at sikre mangfoldighed i udbuddet af efteruddannelse til medie- og kommunikationsbranchen. Projektet mundede ud i portalen mediernesefteruddannelse.dk som præsenterer de kurser, Pressens Uddannelsesfond giver støtte til.

Ulla Bechsgaard har tidligere været chefredaktør i mediehuset Horisont Gruppen a/s, som udgiver nichemedier til erhvervslivet: CSR, SCM, Installatør og Designbase, seniorkommunikationsrådgiver i KasterGaardbo A/S og medie- og kommunikationschef i Lederne, hvor hun var chefredaktør for magasinet lederne og tidsskriftet Ledelse i Dag. Desuden har hun været programmedarbejder, konsulent og redaktør i DR, underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt skrivende journalist på diverse dagblade og magasiner.

Arbejdsmarkedet og erhvervsstoffet har altid været Ullas Bechsgaards faglige omdrejningspunkt. Hun er fast anmelder af erhvervsbøger i Jyllands Postens ‘Karriere’ om søndagen. Udvalgte anmeldelser kan også læses her på Ledersucces.dk

 

Der er lukket for kommentarer.